Observatorio de Drogas

Investigación etnográfica en el ámbito de los consumos de drogas

Seminari de Polítiques de Drogues

Deja un comentario

El proper dijous 22 de gener es celebrarà a Reus el Seminari de Polítiques de Drogues. El Servei d’Addiccions i Salut Mental de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus és l’impulsor d’aquesta trobada que reunirà als i les professionals de les polítiques de Drogues.

Seminari Polítiques Drogues

Ernest Robelló, investigador de l’Agència Alemana de Cooperació Internacional (GIZ) durà a terme una ponència sobre les polítiques de drogues a les ex-repúbliques soviètiques a l’Àsia central. El ponent mostrarà la seva experiència a l’Uzbekistan com a coordinador del Programa de Salut, fent èmfasi en els aspectes relacionats amb les polítiques de drogues de la regió i de les limitacions socioculturals en relació a la intervenció.

David Pere Martínez Oró, investigador de la Fundació Igenus,  realitzarà una ponència per reflexionar al voltant del procés de normalització i l’impacte del mateix en matèria de polítiques de drogues i d’intervenció.

D’aquesta manera, el Seminari esdevindrà un espai de reflexió i de discussió al voltant de les polítiques de Drogues.

Per a participar al Seminari i formalitzar la inscripció, podeu enviar un mail a: allort@grupsagessa.com

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s